U čemu smo najbolji?

Treba vam još?

QA
Quality Assurance (QA) je proces trajne evaluacije i verifikacije proizvoda. QA tim nalazi se na pola puta između naručitelja i proizvođača softvera. Naši djelatnici osigurat će da naručitelj dobije proizvod koji želi, a da proizvođač isporučuje proizvod kakav treba isporučiti.

Budite sigurni u kvalitetu koju dobivate.
ODRŽAVANJE
Svaki IT sustav zahtijeva njegu – konstantnu podršku, nadogradnje i aktivno rješavanje problema. U održavanje softverskog sustava spadaju sve modifikacije s ciljem ispravka pogreški, povećanja performansi ili poboljšanja funkcionalnosti.

Redovito održavanje – preventivno i korektivno – osigurat će dulji životni vijek vašeg sustava.
EDUKACIJA
Edukacija zaposlenika, bilo krajnjih korisnika sustava ili IT osoblja, važan je ulog u budućnost za kompanije i ustanove bilo koje veličine. Trendovi na tržištu rapidno se mijenjaju iz dana u dan, a edukacijom vaših zaposlenika osiguravate se za budućnost.

Reagirajte promjene na tržištu – pravilno i pravovremeno.
UVOĐENJE INFORMATIČKIH RJEŠENJA
U svijetu je zamjetan trend smanjenja obujma poslovanja temeljenog na fizičkim, papirnatim dokumentima, ali i na nestrukturiranim digitalnim dokumentima. Digitalizirajte svoje poslovanje na pravi način koji će vam omogućiti prednosti modernog doba – sistematizaciju, analizu i izvješćivanje.

Zakoračite u 21. stoljeće.
RE-INŽENJERING
Poslovni procesi nastaju godinama, a vremenom mogu postati vrlo kompleksni. Razumijevanjem vaših potreba i problema pomoći ćemo vam u optimizaciji vaših poslovnih procesa – minimizirati složenost, a povećati učinkovitost.

Ne dozvolite da vam kompleksni procesi zadaju glavobolje.
IBM InfoSphere Guardium
Nudimo implementaciju rješenja IBM InfoSphere Guardium za zaštitu podataka. Sustav je uspješno implementiran kod više klijenata.

Saznajte više ovdje.

Krenimo zajedno!

Učinite prvi korak prema napretku.
Kontaktirajte nas